Lo Spazio és un local diàfan situat als baixos de l’edifici del carrer Balmes 171 de Barcelona, molt a prop de la Diagonal. A l'origen va ser en part una merceria i en part un bar típic de l’Eixample. La nova propietat de l’immoble l’ha rehabilitat sota la direcció de l’Arquitecte Jordi Tió, en una proposta arquitectònica que ofereix una atmosfera nova, projectant un espai obert a diferents activitats i esdeveniments.

S’hi accedeix a través de dues obertures envidriades de grans dimensions amb un tancament d’acer inoxidable sorrejat / matisat, disseny de Pere Casanovas. A la seva part alta es llegeix “171 Lo Spazio” en un neó verd il·luminat disseny d’Edicions de l’Eixample.

 

Des de l’entrada es veu el paviment continu gris fosc i una estructura de ferro colat a on pilars i jàsseres estan composades per reblons pintats de color gris clar. Del sostre és suspesa la il·luminació a base de rails, així com l’aire condicionat de tubs de xapa vists.

 

La major part de les parets blanques són utilitzables per a qualsevol instal·lació. Al fons i d’una manera més privada, hi ha la sala de reunions equipada amb biblioteca, cuina, lavabo i pati interior.

Tant els poms de les portes d’alumini de FSB, com les làmpades de Beslite, com els mecanismes elèctrics de Berker 1930, com la cuina Vinçon… harmonitzen al ser tot d’acer inoxidable.

 

Ens trobem doncs, en un espai contenidor arquitectònicament harmònic i molt ben equipat per acollir tot tipus d’esdeveniments.